αρχική η εταιρία δραστηριότητες CLLD  Αλιεία leader 2007-2013 χρήσιμοι σύνδεσμοι επικοινωνία
νέα
english

νέα

19.01.2017

Συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος CCLD/LEADER Μεσσηνίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Διαχείρισης για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19/01/2017 στα γραφεία της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΑΕ ΟΤΑ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της εταιρείας κ. Ιωάννη Αργυράκη.


Η ΕΔΠ αποτελεί το επίπεδο λήψης αποφάσεων με αρμοδιότητες για τη διαχείριση και εφαρμογή του τοπικού προγράμματος που θα εκχωρηθούν από το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας και σε αυτή συμμετέχουν εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών τοπικών κοινωνικοοικονομικών συμφερόντων.

Μετά από ομόφωνη απόφαση Πρόεδρος εκλέχτηκε η κα Αντωνία Μπούζα, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Ξαρχάκος, εκπρόσωπος του Δήμου Μεσσήνης και Γραμματέας ο κ. Αναστάσιος Μαρκόπουλος, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Μέλη στην ανωτέρω επιτροπή είναι ο κ. Αθανάσιος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας “ΦΑΡΙΣ”, ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Τριφυλίας «ΑΛΚΥΩΝ» Κυπαρισσίας, ο κ. Κωνσταντίνος Κατσούλης, εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας με δ.τ. Ένωση Μεσσηνίας, ο κ. Δημήτριος Καφαντάρης, εκπρόσωπος του Δήμου Πύλου Νέστορος, η κα. Χριστίνα Κωνστάντιου, εκπρόσωπος του Φυσιολατρικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκτρου Μάνης «ΓΑΙΑ» και η κα Κωνσταντίνα Μπιλάλη - Χρυσικού, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Μελιγαλά.